na-okupovanyi-skhid-ukrainy-prybula-nova-partiia-likariv-z-yakutii-tsentr-sprotyvu

На окупований схід України прибула нова партія лікарів з якутії - Центр спротиву

 • 22655 переглядiв

На тимчасово окуповані території сходу України прибула нова партія лікарів з Якутії для проведення медичних оглядів місцевого населення, які російські окупанти використовують як привід для депортації.

На тимчасово окуповані території сходу України прибули лікарі з якутії для проведення медоглядів місцевого населення, які загарбники використовують як привід для депортації. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

На тимчасово окуповані території сходу України продовжують прибувати російські лікарі для проведення медоглядів місцевого населення, які росіяни використовують як привід для депортації,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Через дефіцит робочої сили й відмову місцевих співпрацювати з ворогом на ТОТ прибувають лікарі на ротаційній основі. Цього разу партія лікарів прибула з якутії. Крім медоглядів їх завданням є робота в мережі шпиталів на ТОТ.

Саме російські гастролери відповідають за направлення на "профілактичні лікування" до різних регіонів рф, де фіксуються випадки, коли місцевих піддають фільтрації й залишенню там назавжди,

- додали ЦНС.

Бояться стеження: окупанти заборонили своїм військовим користуватись краденою технікою - Спротив15.07.24, 21:54

Популярні

Новини по темі

У Києві погіршилась якість повітря: названо причину

 • 16745 переглядiв