ukenru
na-okupovanu-teritoriyu-namagalis-nezakonno-provezti-inomarku-zi-spisku-interpolu

На окуповану територію намагались незаконно провезти іномарку зі списку Інтерполу

 • 9325 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Прикордонники затримали автомобіль, який за базами даних Інтерполу значився викраденим в Україні. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передає УНН.

"У КПВВ "Новотроїцьке" прикордонний наряд затримав автомобіль Chevrolet 2007 року випуску української реєстрації, який за базами даних Інтерполу значився викраденим в Україні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на іномарці громадянин України прямував на виїзд до ТОТУ. По даному факту проінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві, транспортний засіб передано представникам Нацполіції.

Крім того, військовослужбовці Краматорського прикордонного загону спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ "Мар’їнка" завадили спробі переміщення на тимчасово окуповану територію України обладнання для побутових електромереж вартістю майже 20 тисяч гривень.

Товар, що переміщувався з порушенням встановлених правил вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Також через КПВВ "Новотроїцьке" до тимчасово окупованої території України прослідували 6 вантажівок з гуманітарною допомогою (сантехніка та будівельні матеріали) від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, загальною вагою 85,9 тонн.

Як повідомляв УНН, чоловік намагався виїхати з України на Porsche з бази Інтерполу.

Українські Національні Новини

Суспільство