na-okupovaniy-khersonschini-bavovna-okupanti-zayavlyayut-pro-priloti-po-chongarskomu-mostu

На окупованій Херсонщині “бавовна”, окупанти заявляють про прильоти по Чонгарському мосту

 • 688741 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. В районі тимчасово окупованих Генічеська Херсонської області та Чонгарського мосту в неділю прогриміли потужні вибухи. Пишуть про "прильоти" по мостах. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу "Центру національного спротиву" та російські ЗМІ.

Деталі

За даними російських ЗМІ, по Чонгарському мосту, що з'єднує Крим із Херсонською областю, нібито завдано ракетного удару.

ЗМІ з посиланням на гауляйтера володимира рогова заявляють про три-чотири “прильоти” по мосту.

Тим часом, як стверджує "Центр національного спротиву", вибухи прозвучали в Генічеську та Арабатської стрілки.

"Повідомляють про потужні вибухи в районі тимчасово окупованого Генічеську та Арабатської стрілки. Місцеві жителі припускають, що вибухи пролунали в районі мостів, які сполучають Арабатську стрілку з материковою частиною", - пише пресслужба.

Нагадаємо 

22 червня 2023 року Збройні сили України завдали удару по Чонгарському автомобільному мосту між Кримським півостровом та окупованою росією Херсонською областю. Ці мости обслуговують один з двох основних шляхів сполучення між Кримом і Херсоном.

Військові рф готові надати два десантні кораблі, щоб перевозити автомобілі через Керченську переправу у зв'язку із затором на під'їзді до Кримського мосту.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі