na-okupovanii-luhanshchyni-na-blokpostu-pered-sievierodonetskom-retelno-pereviriaiut-cholovikiv-ova

На окупованій Луганщині на блокпосту перед Сєвєродонецьком ретельно перевіряють чоловіків - ОВА

 • 18229 переглядiв

На окупованих територіях Луганщини посилено перевірки чоловіків на блокпостах. У Сєвєродонецьку за спробу відеозйомки можуть затримати.

У Луганській області на окупованих територіях на блокпосту перед Сєвєродонецьком ретельно перевіряють чоловіків, у місті за спробу відеозйомки можуть забрати "на підвал". При цьому на Лиманському напрямку ворогу завдано комплексного вогневого ураження. Про це повідомили у вівторок у Луганській ОВА, пише УНН.

Деталі

"В окупованому Сєвєродонецьку у певних випадках можна натрапити на неприємності за зйомку фото та відео у місті. Представники так званої "комендатури" можуть зупинити, перевірити документи та телефон. Є випадки, коли людей відправляли "на підвал". Водночас, тих, хто знімає вулиці відеореєстратором, ніхто не зупиняє", - повідомили в ОВА у Facebook.

На блокпосту поблизу Смолянинового по дорозі на Сєвєродонецьк, як вказують в ОВА, "регулярно утворюється довжелезна черга із автівок". "Ретельно перевіряють чоловіків. І тих, хто в’їжджає, і тих, хто намагається виїхати. Виконують план по врученню повісток", - зазначили в ОВА.

При цьому, як повідомляється, окупанти намагалися просунутися біля Стельмахівки на Куп’янському напрямку, а також поблизу Макіївки, Невського та у Серебрянському лісі – на Лиманському. "Там наші військові зупинили ворога, завдавши комплексного вогневого ураження", - вказали в ОВА.

"По прифронтових селах росіяни вдарили 130 разів. Здебільшого застосовували безпілотники – 110 одиниць цієї ворожої техніки було зафіксовано у небі над Невським та Макіївкою. Також по цих населених пунктах противник вів вогонь з артилерії. Загарбники руйнують їх, роблячи непридатними для життя", – зазначив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор.

На Луганщині евакуювали ще одну жінку, на окупованих територіях за спробу скористатися мобільним зв'язком забирають "на підвал" - ОВА29.07.24, 11:13

Популярні

Новини по темі