na-okupovanii-khersonshchyni-rosiiany-vbyly-dytynu-na-ochakh-rodyny

На окупованій Херсонщині росіяни вбили дитину на очах родини

 • 26085 переглядiв

У Херсонській області російськими силовиками була застрелена дитина, свідками вбивства стала його сім'я; ведеться офіційне розслідування.

На окупованій території Херсонщини російські загарбники на очах родини застрелили дитину. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін під час пресконференції, передає кореспондент УНН.

Сьогодні (21 грудня – ред.), я отримав інформацію з однієї громади, що вбили учня 8-го класу в одному із населених пунктів просто на очах родини. Мати ледь не зійшла з розуму…Страшна ситуація. За те, що малий просто проходив десь й начебто фотографував. Схопили, привели додому та застрелили 

- розповів Прокудін.

Доповнення

Офіс Генерального прокурора повідомив, що відкрито провадження через вбивство російськими військовими дитини на тимчасово окупованій території Херсонщини. За даними слідства, на тимчасово окупованій території Каховського району Херсонщини військові армії рф вбили неповнолітнього хлопця.

"Наразі тривають слідчі дії щодо встановлення додаткових обставин події та осіб з числа військовослужбовців рф, причетних до злочину", - повідомляє ОГП.

На "оздоровленні" в російській тюмені померла 12-річна дівчинка з окупованої Луганщини21.12.23, 14:54

Анна Мурашко

Війна

Популярні

Новини по темі

Нацбанк представив набір монет, присвячених "Щедрику"

 • 21715 переглядiв

Банки нарощують кредитування бізнесу та населення - НБУ

 • 24631 переглядiв

WSJ: ліквідацію пригожина організував микола патрушев

 • 25968 переглядiв