na-odeshchyni-pidozru-otrymav-cholovik-yakyi-vystrilyv-z-rushnytsi-v-budynok-odnoseltsia

На Одещині підозру отримав чоловік, який вистрілив з рушниці в будинок односельця

 • 11159 переглядiв

В Одеській області 43-річний п'яний чоловік вистрілив з рушниці у вікно будинку свого знайомого, за що йому загрожує до 7 років позбавлення волі за хуліганство.

Правоохоронці повідомили про підозру 43-річному чоловіку, який п’яним вистрілив з рушниці у вікно будинку свого знайомого в селі в Одеській області. Тепер йому  загрожує до 7 років позбавлення волі за хуліганство. Про це УНН повідомляє із посланням на поліцію регіону. 

Деталі 

Як повідомляється, інцидент стався декілька днів тому в одному з сіл Нерубайської громади.  43-річний місцевий чоловік п’яним ввечері прийшов до будинку свого знайомого та почав його гукати. Власник оселі вийшов на подвір’я, але побачивши через ворота, що гість тримає в руках мисливську гладкоствольну рушницю, відмовився виходити до нього. Це обурило чоловіка і він вистрілив у бік подвірʼя односельця, поціливши у вікно його будинку. 

На щастя, внаслідок пострілу ніхто не постраждав. 

Правоохоронці  затримали правопорушника неподалік місця скоєного злочину та вилучили в нього належну йому зареєстровану мисливську гладкоствольну рушницю, а з місця стрілянини – гільзу. Її разом зі зброєю скерували на експертизу.

Чоловік пояснив, що приходив до односельця поговорити, але не згадав, з якого приводу.

Йому повідомили про підозру у хуліганстві, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. 

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. 

На Чернігівщині затримали чоловіка, який двічі вистрілив з гвинтівки у дружину23.05.24, 14:12

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі