na-odeshchyni-16-richnyi-pidlitok-zarizav-matir-ta-sestru-cherez-vidmovu-v-kyshenkovykh-hroshakh

На Одещині 16-річний підліток зарізав матір та сестру через відмову в кишенькових грошах

 • 27371 переглядiв

16-річний хлопець з Ананьєва Одеської області зарізав свою матір і молодшу сестру після того, як їм відмовили в кишенькових грошах, за що йому загрожує до 15 років ув'язнення.

На Одещині в місті Ананьїв підліток зарізав матір та молодшу сестру, через те що йому відмовили у кишенькових грошах. Юнаку загрожує до 15 років позбавлення волі. Про вбивство розповіли у Нацполіції Одеської області, передає УНН.

З’ясовано, що між юнаком і матір’ю виник конфлікт через її відмову йому у кишенькових грошах. Розлютившись, хлопець кілька разів вдарив маму у шию кухонним ножем, а знаряддя злочину кинув у піч.  Так само він вчинив і з сестричкою, яка знаходилась у сусідній кімнаті і мимоволі стала свідком злочину. Для вбивства дівчинки зловмисник використав другий ніж.

– з’ясували правоохоронці.

Деталі

За даними слідства, після скоєного, юнак пішов гуляти вулицями міста, де його й затримали правоохоронці. Про вбивство матері та сестрички правоохоронцям повідомив його 11-річний брат. Хлопчик повернувся додому та виявив два трупи.

Тіла матері та доньки відправили на судово-медичну експертизу. Попередньо, обидві жертви померли на місці пригоди від гострої крововтрати та ножових поранень.

Вбивство підлітка на станції фунікулеру у Києві: правоохоронцю повідомили про підозру08.04.24, 20:17

З місця події поліцейські вилучили знаряддя вбивства, біоматеріали та інші речові докази, що мають значення у справі. Криміналісти слідчого управління ГУНП в Одеській області за допомогою мобільної ДНК-лабораторії оперативно дослідили біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки вбитих і фігуранта. Результати дослідження підтвердили причетність хлопця до скоєння даного злочину.

Нині хлопцю оголосили підозру у вбивстві, у тому числі малолітній дитині. Цей злочин кваліфікується за п.п. 1 і 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Юнака взяли під варту на 60 діб, у якості запобіжного заходу. 

Слідство триває.

Тетяна Салганік

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

На Monobank хакери здійснили DDoS-атаку

 • 50299 переглядiв

Нетаньяху заявив, що "є дата", коли ЦАХАЛ увійде в Рафах

 • 30516 переглядiв