ukenru
na-odeschini-avtomobil-zishtovkhnuvsya-z-potyagom-sered-postrazhdalikh-ye-diti

На Одещині автомобіль зіштовхнувся з потягом: серед постраждалих є діти

 • 26517 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 28 травня. УНН. В Одеській області внаслідок виїзду автомобіля при заборонних вказниках дорожньої сигналізації на переїзд сталося зіткнення з поїздом. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

Аварія сталася сьогодні о 8:15 на перегоні Абамеликове – Кодима. Водій автомобіль Nissan при увімкненій світловій та звуковій сигналізації виїхав на переїзд та допустив зіткнення з поїздом №764 Одеса – Київ, що рухався зі швидкістю 115 км/год.

"За попередньою інформацією, внаслідок ДТП смертельно травмовано пасажирку автомобіля, двоє дітей, що знаходилися в автомобілі, госпіталізовані в тяжкому стані. Ще одна особа травмована", - йдеться у повідомленні.

На місце аварії викликано швидку допомогу, поліцію та воєнізовану охорону Укрзалізниці. На місці працює комісія регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця", а також правоохоронці. Ступінь пошкодження рухомого складу та інфраструктури встановлюється. Поїзд №764 Одеса – Київ затримано на 33 хвилин та поїзд № 25 Одеса – Яремче на 1 годину.

Як повідомили у ГУНП в Одеської області, з'ясувалося, що внаслідок аварії загинула 26-річна пасажирка. Ще трьох осіб, двоє з яких – діти віком 2 та 9 років, доставили до Кодимської центральної районної лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Слідство триває.

Нагадаємо, приміський потяг на залізничному переїзді зіштовхнувся з автомобілем Mercedes у Львівській області. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП