ukenru
na-luganschini-vitchim-z-rushnitsi-vistriliv-u-golovu-pasinku

На Луганщині вітчим з рушниці вистрілив у голову пасинку

 • 19403 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. У Луганській області чоловік з рушниці поранив вистрілом у голову свого пасинка, після чого зачинився в будинку. Наразі він затриманий. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

"Після отримання повідомлення про стрілянину, яке надійшло о 18.15 до чергової частини Лисичанського відділу поліції, враховуючи застосування вогнепальної зброї та відсутність повної інформації про чоловіка, який застосував зброю, начальником ГУНП негайно було введено спеціальний план згідно з яким на місце події окрім слідчо-оперативної групи та співробітників місцевого відділу поліції, виїхали співробітники управлінні патрульної поліції, бійці КОРДу, слідчо-оперативна група Головного управління та керівництво ГУНП", - йдеться в повідомлені.

Патрульні поліцейські, які першими прибули на місце події, вмовили чоловіка вийти з будинку добровільно. Стрілка було затримано, вилучено рушницю та патрони. Потерпілого госпіталізовано до лікарні. На місці події продовжують працювати співробітники слідчо-оперативних груп.

За попередньою інформацією, чоловік вистрелив у свого 21-річного пасинка внаслідок конфлікту який між ними стався, коли той прийшов зі своєю дівчиною в гості до матусі та вітчима.

Вирішується питання щодо кваліфікації скоєного правопорушення та внесення відомостей до ЄРДР. Інформації про стан потерпілого поки що не має.

Нагадаємо, на Донеччині чоловік застрелив товариша з рушниці під час застілля.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП