ukenru
na-luganschini-prodovzhuyetsya-gasinnya-ponad-30-pozhezh-dsns

На Луганщині продовжується гасіння понад 30 пожеж – ДСНС

 • 13368 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. На території Луганської області продовжується гасіння понад 30 пожеж, що виникли 30 вересня. Про це інформує пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

"На території Луганської області продовжується гасіння понад 30 пожеж, що виникли 30 вересня (було зафіксовано 146 пожеж в природних екосистемах, які внаслідок ураганного вітру до 28 м/с, швидко розповсюдилися на значну площу). Найбільш складна обстановка склалася вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, де до зони ураження потрапив 31 населений пункт", - повідомили в пресслужбі.

За даними ДСНС, з найбільш складних 8 осередків 1 осередок між населеними пунктами Байдівка та Половинкине (Старобільський район) о 12:30 1 жовтня ліквідовано. Продовжується гасіння 7 основних осередків.

Нагадаємо, за даними поліції станом на 17:00 на території Луганської області продовжується гасіння масштабних пожеж, внаслідок яких загинуло 9 осіб та ще 16 було госпіталізовано. Наразі вогнем пошкоджено 423 будівлі, евакуйовано понад 200 людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП