na-kyivshchyni-zhinka-namahalasia-daty-khabar-za-cholovika-nachalnyku-ttsk-ta-sp

На Київщині жінка намагалася дати хабар за чоловіка начальнику ТЦК та СП

 • 11802 переглядiв

На Київщині жінка спробувала дати 300 доларів хабаря начальнику ТЦК, щоб її чоловік не ставав на військовий облік. Посадовець відмовився і викликав поліцію, яка склала на жінку протокол.

25 липня в одному з районних ТЦК та СП Київської області жінка спробувала дати 300 доларів хабаря начальнику Територіального центру пояснивши, що її чоловік не може стати на військовий облік. Посадовець відмовився і викликав правоохоронців, які склали протокол на жінку. Про це повідомили у Київському обласному ТЦК та СП, передає УНН.

Деталі

В одному з районних ТЦК та СП Київської області сталася спроба надання неправомірної вигоди.  Жінка прийшла до начальника районного ТЦК та СП, пояснивши, що її чоловік не може стати на військовий облік і поклала на стіл 300 доларів США

- розповіли в ТЦК.

В Центрі зауважили, що посадовець негайно викликав правоохоронні органи, які склали протокол на жінку щодо спроби надання неправомірної вигоди.

Наразі справа перебуває на розгляді в поліції.

Щомісяця заробляли на ухилянтах до 150 тисяч доларів: на Тернопільщині ліквідувала корупційну схему в районному ТЦК24.07.24, 17:43

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

В Україні послабили графіки відключень світла по областях

 • 15934 переглядiв

Вбивство Фаріон: в МВС заявили, що зброю ще не знайшли

 • 12360 переглядiв