na-kyivshchyni-zatrymaly-chotyrokh-narkodilkiv-yaki-torhuvaly-kokainom

На Київщині затримали чотирьох наркоділків, які торгували кокаїном

 • 82949 переглядiв

У Київській області затримали чотирьох наркоторговців, які продавали кокаїн, канабіс, мефедрон, псилоцибінові гриби та таблетки МДМА через Telegram, заробляючи близько 300 000 гривень на місяць.

На Київщині правоохоронці викрили групу наркоторговців, які через Telegram торгували кокаїном, канабісом, мефедроном, а також псилоцибіновими грибами й пігулками МДМА. Орієнтовно щомісяця "бізнесмени" заробляли близько 300 тис гривень. Про спецоперацію викриття й затримання розповіли у Київській обласній прокуратурі, передає УНН.

"Товар" перевозили та передавали в руки замовникам двоє фігурантів, які виконували функції кур’єрів. Орієнтовно на місяць наркоділки заробляли більше 300 тисяч гривень. Правоохоронці провели 4 оперативні закупки.

– розповіли деталі оборудок наркоділків у прокуратурі.

Деталі

За матеріалами слідства, наркобізнес організувала 27-річна киянка. Вона залучила до своєї нелегальної "підприємницької" діяльності ще трьох спільників. Вони закуповували, зберігали та в подальшому продавали кокаїн через месенджер Telegram, здебільшого клієнтам з Києва та Київської області. Правоохоронці відзначили, що розрахунки за наркотики проводилися за готівку.

Під час проведення обшуків у підозрюваних окрім кокаїну вилучили також пакунки з канабісом, мефедроном, а також псилоцибіновими грибами й пігулки МДМА. На додачу правоохоронці вилучили й понад пів мільйона гривень готівкою.

Вилучені речовини направлені на судово-хімічну експертизу.

Усім чотирьом затриманим оголосили підозру за фактами вчинення тяжких злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

Наркоділкам загрожує до 10 років тюрми  з конфіскацією майна.

Торгували важкими психотропами: на Прикарпатті знешкодили наркосиндикат03.04.24, 12:25

Тетяна Салганік

Київ

Популярні

Новини по темі

"Справа Шила": нестиковки, "друзі" і вороги

 • 424167 переглядiв

Какао втрачає ціну уже третій день підряд: яка причина

 • 33790 переглядiв

Кулеба: допомога від США надійде до листопада

 • 30886 переглядiв