ukenru
na-kpvv-v-zoni-oos-u-chergakh-zastryagli-ponad-260-avtivok

На КПВВ в зоні ООС у чергах застрягли понад 260 автівок

 • 7611 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Зранку в середу, 16 жовтня, в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах застрягли 265 автомобілів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

"Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 40/50; "Мар’їнка" – 0/80; "Новотроїцьке" – 10/45; "Гнутове" – 20/20", - ййдеться в повідомленні. 

Також повідомляється, що 15 жовтня прикордонники Краматорського загону виявили під заднім бампером автомобіля Seat 26 шкірок норки на суму майже 43,5 тисячі гривень, які намагалися вивезти до тимчасово окупованої території України через КПВВ "Мар’їнка". Виявлений товар вилучено встановленим порядком працівниками ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, минулої доби в цьому ж КПВВ співробітники Держприкордонслужби на виїзді до тимчасово окупованої території України виявили невідповідність номера кузова автомобіля Chevrolet, 2008 року випуску української реєстрації під керуванням громадянина України, з даними, які зазначені в реєстраційних документах. Правоохоронцями складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах). Громадянина України, матеріали справи та автомобіль передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Прикордонники зазначають, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та значно збільшився в порівнянні з попереднім днем. Загалом учора через КПВВ прослідувало 42,8 тисячі осіб та 4,9 тисячі транспортних засобів. На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Нагадаємо, понад третину внутрішньо переміщених осіб в Україні не бажають повертатися додому після завершення конфлікту на Донбасі.

Українські Національні Новини

Суспільство