ukenru
na-kordoni-mizh-izrailem-ta-livanom-ponovylysia-boiovi-dii

На кордоні між Ізраїлем та Ліваном поновилися бойові дії

 • 3487 переглядiв

На кордоні між Ізраїлем та Ліваном відновилися бойові дії. Ізраїльська армія заявила, що атакувала кілька "підозрілих повітряних цілей", що летіли з Лівану в напрямку Ізраїлю

КИЇВ. 19 листопада. УНН.  На кордоні між Ізраїлем та Ліваном поновились бойові дії. Про це повідомляє Al Jazeera, пише УНН.

Деталі

Терористична організація Хезболла заявила, що обстріляла ракетно-артилерійськими снарядами кілька цілей у прикордонному регіоні та "прямо вразила" кібуц Ханіта (самостійна соціальна й економічна структура в Ізраїлі - ред.).

Своєю чергою ізраїльська армія оголосила, що атакувала кілька "підозрілих повітряних цілей", що летіли з Лівану в бік Ізраїлю. Один із них був успішно перехоплений.

За словами ізраїльської армії, були також нові атаки з Лівану, на які Ізраїль відповів. Наразі повідомлень про постраждалих немає.

Нагадаємо

В жовтні речник армії Ізраїлю заявив, що Ізраїль здатен вести війну не тільки з ХАМАС.. Це прозвучало на тлі того, що з боку Лівану продовжився була випущена протитанкова ракета, в результаті чого кілька людей отримали поранення.

5 листопада ми повідомляли, що ЦАХАЛ завдав ударів по військовій інфраструктурі Хезболла, що є відповіддю на запуски з території Лівану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ізраїлі кажуть, що продовжать війну до повного знищення ХАМАС 

Ганна Оніщенко

Війна