na-konvoy-prezidenta-palestini-napali-ye-zagibli

На конвой президента Палестини напали, є загиблі

 • 103964 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. На конвой президента Палестини Махмуда Аббаса було скоєно збройний напад. Про це повідомив Hürriyet, пише УНН.

Деталі

Група, яка називає себе «Сини Абу Джанделя», здійснила збройний напад на колону президента Палестини Махмуда Аббаса. Під час події загинула одна людина, ймовірно це був охоронць президента.

Доповнення

5 листопада група «Сини Абу Джанделя» поставила Махмуду Аббасу 24-годинний ультиматум оголосити «відкриту конфронтацію» з ізраїльською окупацією, інакше вони вчинять заколот.

«Якщо протягом 24 годин наш брат Абу Мазен (Махмуд Аббас) не виступить з чіткою заявою, проголошуючи відкриту конфронтацію з окупацією будь-якими необхідними засобами та заперечуючи злочинні заяви Блінкена, тоді ніхто не повинен очікувати нашої покори, директиви не виконуватимуться і лояльність до будь-якого агентства припиниться», - йшлося в заяві.

Нагадаємо

Ентоні Блінкен в неділю здійснив декілька неоголошених візитів. Так президент Палестини Махмуд Аббас провів несподівану зустріч з держсекретарем США Ентоні Блінкеном на Західному березі річки Йордан.

Повідомлялося, що в ході зустрічі Аббас заявив, що гуманітарній допомозі потрібно дозволити надходити в сектор Газа і варто оголосити «негайне припинення вогню», а Блінкен заявив, що США налаштовані доставити гуманітарну допомогу в Газу та Америка підтримує зусилля зі створення незалежної палестинської держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блінкен відвідав Ірак з неоголошеним візитом

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На конвой президента Палестини напали, є загиблі

     • 103964 переглядiв

    Сумщину обстріляли з артилерії, є руйнування — прокуратура

     • 64397 переглядiв