ukenru
na-kiyivschini-za-pidtrimki-mkhp-gromadi-stvorili-molodizhniy-tsentr

На Київщині за підтримки “МХП-Громаді” створили молодіжний центр

 • 1719101 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. За підтримки благодійного фонду “МХП-Громаді” у Згурівській громаді на Київщині створили “Центр молодіжного лідерства”. Про це повідомили у пресслужбі Фонду, передає УНН.

Деталі

На втілення проєкту необхідна була сума 175 тис. грн. “МХП-Громаді” виділив на ідею 70 тис. грн.

Цитата

“У Згурівській громаді на Київщині була проблема: не було місця для зборів проактивної молоді. Люди знайшли рішення: створити “Центр молодіжного лідерства”. На його втілення потрібна була сума 175 тис. грн. Наш фонд в межах проєкту “СпільноФонд” дофінансував ідею на 70 тис. грн”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

У Баланівці, що на Вінниччині, відкрили SpaceHub - вільний просвітницький простір для молоді.

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу