ukenru
na-kiyivschini-vikrali-6-richnu-donku-televeduchoyi-ta-vimagali-200-tisyach-dolariv

На Київщині викрали 6-річну доньку телеведучої та вимагали 200 тисяч доларів

 • 22791 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. У Київській області учасники організованої групи викрали шестирічну дочку блогера та ведучої одного з українських телеканалів з метою подальшого отримання матеріальної вигоди у розмірі 200 тис доларів. Під час передачі 150 тис доларів, осіб, причетних до викрадення було затримано. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ОГПУ.

«За даними слідства, 21 жовтня 2020 року на території Києво-Святошинського району Київської області учасники організованої групи викрали шестирічну дочку блогера та ведучої одного з українських телеканалів з метою подальшого отримання матеріальної вигоди у розмірі 200 тис доларів США за повернення дитини. Вони ретельно готувалися до вчинення злочину, розподіливши між собою ролі та орендувавши будинок, у якому мали намір утримувати дитину», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час передачі 150 тис. доларів, осіб, причетних до викрадення, затримано в порядку ст. 208 КПК України. Дитину повернуто батькам.

«З метою викриття злочинної діяльності правоохоронцями одночасно проведено обшуки у домоволодіннях і транспортних засобах учасників цієї організованої групи», - зазначається в повідомленні.

Окрім того, наразі затриманим особам готується повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляють в ЗМІ, мова йде про блогерку Альону Лоран.

Нагадаємо, під Києвом чоловік викрав 4-річну дівчинку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП