ukenru
na-kiyivschini-rozsliduyetsya-sprava-pro-vikradennya-viyskovogo-mayna-na-ponad-1-5-mln-grn

На Київщині розслідується справа про розкрадання військового майна на понад 1,5 млн грн

 • 15952 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. У Київській області затримано двох військових та двох цивільних осіб за підозрою у розкраданні військового майна на суму понад 1,5 млн грн. Про це УНН повідомили правоохоронці.

Мова йде про розкрадання паливно-мастильних матеріалів зі складів військової частини у Васильківському районі. За підозрою у причетності до крадіжки майна затримані начальник тилу-заступник командира військової частини та начальник служби військової частини з тилу, а також двоє мешканців Київщини.

Слідство підозрює, що починаючи з квітня місяця 2020 року діючи у змові військові та цивільні вивезли з території військової частини понад 60 тон паливно-мастильних матеріалів.

Наразі усі особи затримані та їм повідомлено про підозру в рамках кримінального провадження відкритого за ст.410 КК України (Викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем).

Як повідомляв УНН, наприкінці квітня 2020 року Державне бюро розслідувань повідомило про підозру у розкраданні запчастин двом військовим. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП