ukenru
na-kiyivschini-politsiya-rozsliduye-pidpal-avtomobilya-mistsevogo-deputata

На Київщині поліція розслідує підпал автомобіля місцевого депутата

 • 23296 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. У Коцюбинському поліція розслідує підпал двох автомобілів, один з яких належав депутату Ірпінської міської ради Богдану Слюсаренку. Про це журналісту УНН повідомили в пресслужбі поліції Київської області.

"Близько 5:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Коцюбинське сталося загоряння двох автомобілів… На місці події було локалізовано та ліквідовано пожежу. Постраждалих немає, однак дві автівки згоріли повністю", - сказали у пресслужбі.

Також, в пресслужбі повідомили, що правоохоронці зібрали всі необхідні речові докази, експерти відібрали відповідні зразки матеріалів для проведення низки експертиз для того, аби встановити причину загоряння автомобілів.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження щодо умисного пошкодження майна – це ст. 194 ККУ. Щодо остаточного рішення щодо правової кваліфікації буде визначено після проведення експертизи", - розповіли у пресслужбі.

Так, Богдан Слюсаренко опублікував на своїй сторінці у Facebook фото автомобілів, які згоріли.

"Не доброго ранку.... те, що залишилося від моєї і сусідської машини... вночі зателефонувала сусідка і повідомила, що горить мій автомобіль.... потім вогонь перекинувся на інший... За попередніми висновками поліції - навмисний підпал....", - написав Слюсаренко.

Нагадаємо, у Львові невідомі підпалили авто журналістам.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП