ukenru
na-fronti-vidbulosia-59-boiovykh-zitknen-henshtab

На фронті відбулося 59 бойових зіткнень – Генштаб

 • 41450 переглядiв

За минулу добу на фронті відбулося 59 бойових зіткнень, під час яких противник завдав 16 ракетних та 131 авіаційний удар, а також 128 разів обстріляв українські позиції та населені пункти з реактивних систем залпового вогню.

Упродовж минулої доби відбулося 59 бойових зіткнень на передовій, повідомив у ранковому зведенні Генштаб ЗСУ, передає УНН. Загалом, ворог завдав 16 ракетних та 131 авіаційний удар, здійснив 128 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Деталі

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 6 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 13 атак в районах населених пунктів Часів Яр, Новий, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 3 атаки в районі населеного пункту Семенівка Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Новомихайлівка, Георгіївка, Урожайне де противник, за підтримки авіації, 22 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 8 разів атакував позиції наших захисників в районах Роботиного, північно-західніше Вербового  та північніше Приютного Запорізької області.

На Херсонському напрямку здійснено 2 атаки на позиції наших військ.

Авіація Сил оборони завдала 14 ударів по ворогу – Генштаб29.03.24, 07:17 • [views_0]