na-donechchini-za-dobu-zadokumentuvali-19-voyennikh-zlochiniv-rosiyi-poshkodzheno-tsivilni-obyekti

На Донеччині за добу задокументували 19 воєнних злочинів росії: пошкоджено цивільні об’єкти

 • 123150 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Протягом доби у Донецькій області росіяни обстріляли 13 населених пунктів, внаслідок чого пошкоджено 23 цивільних об’єкти, поліція зафіксувала 19 воєнних злочинів. Інформації про загиблих і поранених цивільних мешканців не надходило. Про це повідомляє Нацполіція у Донецькій області, пише УНН.

Цитата

«Ворожих атак зазнали 13 населених пунктів: міста Авдіївка, Курахове, Селидове, селища Курахівка, Курдюмівка, села Іванопілля, Карлівка, Ласточкине, Нетайлове, Новоселівка Перша, Новоукраїнка, Орлівка, Соловйове. Пошкоджено 23 цивільних об’єкти: 14 житлових будинків, господарчі споруди, ЛЕП, газопровід, автомобіль», - йдеться у повідомленні.

Деталі

По Селидовому окупанти вдарили ракетою «С-300» – пошкодили лінію електропередач.

З «Градів» російські війська обстріляли Новоукраїнку, пошкоджено 2 приватні оселі.

Внаслідок артобстрілу Іванопілля зруйновано щонайменше 10 приватних будинків, господарча споруда, електромережі, газопровід, автомобіль.

Доповнення

Упродовж 3-го листопада від обстрілів з боку російської армії на Донеччині не було травмованих та загиблих, однак вдалось встановити інформацію щодо двох людей, які були поранені раніше: у Сухих Ялах Покровського району й Романівці Краматорського району. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти 11 разів обстріляли Курахівську громаду на Донеччині: пошкоджені багатоповерхівки, приватні будинки та дитсадок

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Готуйте парасольки: синоптики дали прогноз на вихідні

     • 116367 переглядiв

    СБУ повідомила про підозру патріарху рпц кирилу

     • 133869 переглядiв