na-dnipropetrovshchyni-za-pidpal-avtomobiliv-viiskovoho-ta-volontera-zatrymaly-dvokh-nepovnolitnikh

На Дніпропетровщині за підпал автомобілів військового та волонтера затримали двох неповнолітніх

 • 13277 переглядiв

У Кам'янському затримали 17-річних хлопця та дівчину за підпал двох автомобілів. Підозрюваним загрожує до 10 років ув'язнення, правоохоронці перевіряють версію замовлення від спецслужб РФ.

На Дніпропетровщині правоохоронці затримали 17-літніх хлопця та дівчину, яких підозрюють у підпалі двох автівок. Про це заявили у Нацполіції України, передає УНН.

Деталі

Правоохоронці провели комплекс слідчих та оперативних заходів та встановили осіб, причетних до підпалів. Ними виявились 17-річні хлопець та дівчина, мешканці м. Кам’янське.

Напередодні скоєння злочинів вони купували у магазинах легкозаймисту речовину, а вночі – палили військові автомобілі.

Обом неповнолітнім вручено повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження чужого майна, вчиненого за попередньою змовою групою осіб). Їм загрожує до десяти років ув’язнення. Слідчі заходи тривають. Правоохоронці встановлюють замовників злочину та перевіряють версію вчинення підпалів на замовлення спецслужб рф

- заявили в Нацполіції.

Підпалив автівку українського військовослужбовця: у Харкові затримали молодика30.07.24, 10:57

Слідством встановлено, що на рахунку підозрюваних – підпал двох автомобілів, які належать діючому військовослужбовцю та волонтеру.

Зазначається, що злочини сталися 26 червня та 4 липня у м. Кам’янське. В результаті злочинних дій підозрюваних вогнем була пошкоджена передня частина автомобілів - моторний відсік, капот та фари.

З місць злочинів вилучено речові докази, за якими проведено ряд судових експертиз.

Нагадаємо

СБУ затримала рецидивіста, який на замовлення фсб підпалив службовий пікап ЗСУ у Рівному. Зловмисник планував нові підпали та зйомку відео для російських інформаційних операцій.

Популярні

Новини по темі