na-chernihivshchyni-cherez-obstrily-rf-prolunalo-59-vybukhiv-poshkodzheno-lep-horiv-lis

На Чернігівщині через обстріли рф пролунало 59 вибухів: пошкоджено ЛЕП, горів ліс

 • 25616 переглядiв

Російські війська атакували прикордоння Чернігівської області, спричинивши 59 вибухів. Обстріли пошкодили ЛЕП у Вороб'ївці та призвели до займання лісу, але інформації про жертви немає.

Російські війська минулої доби атакували прикордоння Чернігівської області за допомогою  FPV- дронів, мінометів та ствольної артилерії, що призвело до 59 вибухів, повідомили у четвер в Північному регіональному представництві Державної прикордонної служби України, пише УНН.  

"Протягом доби російські війська завдали ударів FPV- дронами, з мінометів та ствольної артилерії по прикордонню Чернігівської області. Зафіксовано 59 вибухів ", - повідомили в представництві ДПСУ у Facebook.

Як вказано, фіксували ворожі удари у трьох громадах: 

  • Новгород-Сіверська: 18 вибухів (приходи, ймовірно зі ствольної артилері, FPV-дронів та мінометів 120 мм) в напрямку н.п. Михальчина Слобода та Воробʼївка.

В результаті ворожого обстрілу пошкоджено ЛЕП в н.п. Вороб'ївка та відбулось займання лісового масиву.

  • Семенівська громада: 20 вибухів (приходів, ймовірно з міномета 120 мм та ствольної артилерії ) в напрямку н.п. Карповичі, Прогрес, Архипівка та Блешня.
  • Сновська громада: 21 вибух (приходи, ймовірно з міномета 120 мм) в напрямку н.п. Хрінівка.

"Інформація про загиблих чи травмованих осіб, внаслідок обстрілів серед місцевого населення, не зафіксована",  - йдеться у повідомленні.

росіяни вночі та зранку 11 разів обстріляли Сумщину: вдарили дронами, стріляли із мінометів і артилерії18.07.24, 09:37

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 18 липня: гривня продовжує девальвувати

 • 14474 переглядiв