mzs-ukrainy-pidtverdylo-zahybel-dvokh-ukrainskykh-zhinok-ta-dytyny-v-dtp-u-polshchi

МЗС України підтвердило загибель двох українських жінок та дитини в ДТП у Польщі

 • 3843 переглядiв

Міністерство закордонних справ України підтвердило загибель двох українок та малолітньої дитини в автокатастрофі в Польщі. Ще четверо українців постраждали в результаті інциденту і перебувають в лікарнях

В МЗС України підтверджують загибель двох українських жінок та маленької дитини у ДТП, яке сталося у Польщі. Ще четверо постраждалих українців госпіталізовані. Їм надається необхідна допомога. Про це УНН повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко.

Деталі

За його словами, дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса на українській реєстрації сталася у місцевості Вершині біля міста Грубешова.

Цитата

"Внаслідок ДТП загинули троє українців: дві жінки та дитина шести років. Інші четверо громадян отримали травми різного ступеню тяжкості. Вони госпіталізовані, зараз їм надається необхідна медична допомога в лікарнях сусідніх міст. На місце ДТП виїхав український консул задля надання українцям консульської допомоги. Генеральне консульство України в Любліні взаємодіє із польськими правоохоронцями в контексті з‘ясування усіх обставин аварії, контролює лікування постраждалих громадян", зазначив речник МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі п'яний водій влаштував ДТП: загинув 14-річний українець, який сидів на узбіччі

Захар Подкидишев

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Єрмак та Ельброн: про безпекові гарантії для України

     • 4436 переглядiв