my-vzhe-tam-u-hur-rozkryly-pidtekst-novoho-video-z-krymskym-mostom

"Ми вже там": у ГУР розкрили підтекст нового відео з Кримським мостом

 • 19963 переглядiв

Представник ГУР заявив, що Кримський міст незаконно використовується росією у воєнних цілях і має бути демонтований

Інтригуюче відео з тимчасово окупованого Криму, на якому показали "зайвий" незаконно збудований Кримський міст, покликане підіслати сигнал усім українцям та кримським татарам, які чекають на повернення законної влади на півострів. Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов у коментарі NV, та зазначив, що Сили безпеки і оборони вже на півострові, передає УНН.

Власне, у даній ситуації ми ні на що не натякаємо, ми говоримо прямим текстом, що Крим - це Україна

- сказав Юсов.

Представник ГУР зауважив, що так званий Кримський міст - це незаконна конструкція, яку росіяни використовують у воєнних цілях. Тож, як і всі незаконні конструкції, він має бути демонтований. Він впевнений, що це неодмінно станеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон "бавовни" в Криму: Сили оборони ведуть комплексну роботу, результат якої буде видно згодом

Що стосується даного конкретного відео, так, безумовно, це сигнал і в тому числі українцям, громадянам України, кримським татарам, які чекають повернення законної української влади до Криму, і це сигнал тому, що така боротьба триває, і результат обов’язково буде, власне, ми вже там

- розповів Юсов.

Він зауважив, що Сили безпеки і оборони вже у Криму: вони продовжують працювати не лише у небі, на воді, на відстані для ураження сил і засобів противника, але й безпосередньо на території самого півострова.

Представник розвідки підкреслив, що в Криму продовжують проводити спецоперації українські Сили безпеки і оборони, зокрема, Головне управління розвідки та його спецпідрозділи.

Він зазначив, що йдеться про системну роботу. Українські оборонці вражають противника, його сили та засоби, а також послаблюють воєнний потенціал. Робота захисників полягає й у візуальній присутності, яку "ворог не може контролювати, не може не помічати, і не може робити вигляд, що її не існує".

Доповнення

Головне управління розвідки Міноборони України показало цікаві кадри неподалік від Кримського мосту.  У підписі до відео було зазначено, що "Кримський осінній вітер і абсолютно зайва конструкція. Далі буде…".

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Рада обмежила ставки за мікрокредитами

     • 21622 переглядiв

    У рф "лоб у лоб" зіштовхнулись два поїзди: 25 пасажирів поранені

     • 22151 переглядiв

    Парламент ухвалив закон про різні види відпусток: що нового

     • 20766 переглядiв