ukenru
mozhlivi-zatrimki-v-oformlenni-prikordonniki-poperedili-pro-tekhnichni-roboti-na-ukrayinsko-ugorskomu-kordoni

Можливі затримки в оформленні: прикордонники попередили про технічні роботи на українсько-угорському кордоні

 • 14341 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. В ніч на 24 листопада на українсько-угорському кордоні будуть проводитись технічні роботи, тому можливі затримки в оформленні осіб і транспортних засобів угорською стороною. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, передає УНН.

Цитата

"Відповідно до інформації, яка надійшла від угорських колег, 24.11.2021 року в автомобільних пунктах пропуску на українсько-угорському кордоні буде здійснено оновлення бази даних системи прикордонного руху. Роботи проводитимуться у період з 00:30 до 07:30 (за київським часом). У повідомленні зазначається, що у зв’язку з цим можливі затримки в оформленні осіб і транспортних засобів угорською стороною", - повідомили прикордонники.

У повідомленні додається, що з огляду на зазначене, учасників міжнародного руху попросили врахувати інформацію при плануванні подорожі до Угорщини через автомобільні пункти пропуску.

Нагадаємо

Україна веде перемовини з різними країнами-членами Європейського Союзу про укладення двосторонніх декларацій щодо членства України у ЄС, зокрема і з Угорщиною.

Українські Національні Новини

Суспільство