mototsykletna-kompaniia-zapp-ev-planuie-vyity-na-hlobalnyi-riven-rozpochavshy-robotu-v-indii

Мотоциклетна компанія Zapp EV планує вийти на глобальний рівень, розпочавши роботу в Індії

 • 12869 переглядiв

Компанія Zapp EV розширюється глобально, починаючи з Індії. Вона планує випустити електромотоцикл i300 у Великій Британії, Таїланді та Індії, прагнучи досягти виробництва 25 000 одиниць до 2026 року.

Британська компанія Zapp EV розширюватися по всьому світу, почавши з Індії. Компанія, представила свої плани щодо Індії, враховуючи, що найбільш густонаселена країна світу має потенціал продажу мільйонів двоколісних автомобілів щорічно.

Пише УНН із посиланням на TechCrunch.

Деталі

Zapp Electric Vehicles хоче перетворити свій лондонський бренд електричних двоколісних автомобілів на глобальну компанію з виробництва електромобілів. І Індія стане однією з його платформ для запуску.

За даними TechCrunch, Zapp EV випустить свій перший продукт — міський електричний двоколісний автомобіль під назвою i300 — у Великій Британії вже наступного місяця, а потім у Таїланді. Зараз компанія додає у свої плани Індію, - величезний ринок, який стане справжньою перевіркою її міжнародної глобальної стратегії розширення. Про це у в інтерв’ю, сказав засновник і генеральний директор Zapp Свін Чацуван.

Компанії Tesla дозволили розширити завод у Німеччині05.07.24, 17:26

Zapp призначив індійського виробника електричних двоколісних автомобілів Bounce Electric 1 своїм контрактним виробником для виробництва та продажу i300 на місцевому рівні в країні. Продажі почнуться в 2025 році. Британська компанія прагне мати мінімальну потужність у 5000 одиниць на рік в Індії в рамках своєї глобальної мети в 25 000 одиниць до 2026 року.

Nissan представив 4 концептуальні автомобілі для Китаю, включаючи 2 електромобілі та 2 гібриди25.04.24, 06:42

З 17 мільйонів двоколісних автомобілів, проданих в Індії минулого року, 2,8 мільйона були високошвидкісними транспортними засобами, і 36% цих високошвидкісних транспортних засобів були важкими крейсерськими мотоциклами від бренду Royal Enfield, що базується в Ченнаї. Zapp хоче повторити успіх Royal Enfield своєю прохідною моделлю, яка була вперше представлена ​​в 2018 році.

Мінінфраструктури запускає пілотний проєкт з навчання водійок автобусів24.07.24, 16:30

Популярні

Новини по темі

У Польщі через негоду загинуло двоє людей, є поранені

 • 14076 переглядiв

Спалили 15 автівок ЗСУ: затримано шість одеситів

 • 26892 переглядiв

Міністр освіти та науки Японії прибув до України

 • 88973 переглядiв