ukenru
moskva-zaklikala-kiyiv-utrimatisya-vid-provokatsiy-zaradi-golosiv-do-drugogo-turu-viboriv

Москва закликала Київ утриматися від "провокацій заради голосів" до другого туру виборів

 • 10028 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Міністерство закордонних справ Росії закликало українську владу "утриматися від організації провокацій заради додаткових голосів" до другого туру виборів. Про це в четвер заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, передає кореспондент УНН.

"Підводити підсумки виборчої кампанії в Україні видається передчасним. Вона знаходиться в розпалі. Завершився перший тур, остаточний вердикт можна винести не раніше закінчення другого туру", - сказала представник МЗС.

"Продовжимо уважно стежити за розвитком ситуації в Україні, розраховуємо, що в час, що залишився до другого туру, офіційний Київ утримається від організації будь-яких провокацій для залучення голосів виборців", - зазначила Захарова.

За її словами, Росія закликає Захід вплинути на українську владу і "утримати їх від необачних кроків щодо розхитування неспокійної внутрішньополітичної обстановки в країні".

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі вважають передчасним давати оцінку виборів в Україні, оскільки має бути другий тур голосування.

Українські Національні Новини

Політика