ukenru
modni-serezhki-2021-2022-golovni-trendi

Модні сережки 2021-2022: головні тренди

 • 70227 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. До трендів 2021 належать: вінтаж, кафи, сережки з перлами, масивні і багатошарові вироби. Питання в тому, як правильно поєднувати тенденції зі своїм стилем.

Чим цікаві вінтажні сережки?

Ключовий тренд 2021 - саме вінтаж. Прикраси з історією чудово передають дух колишньої епохи і виглядають по-справжньому розкішно.

У нових колекціях в тренді великі прикраси незвичайної форми, "листочки" та декоративне каміння.

Масивні сережки

Сережки у формі кілець різного розміру, особливо масивні, увійшли в тренди в новому сезоні. Найбільші з них нагадують прикраси представниць африканського племені. Кільця на таких сережках можуть бути гладкими або прикрашені камінням і візерунками.

Серед інших трендів у масивних сережках - комбіновані вироби. На них можуть бути присутні елементи у вигляді підвісок або кульок. Декор знаходиться під кільцем або в середині.

Кафи

Популярність цього виду сережок пояснюється тим, що їх можна носити, навіть коли вуха не проколоті. На відміну від простих "цвяшків", вони закріплюються уздовж вушної раковини.

Кафи бувають у вигляді одного кільця або складатися з декількох елементів, які з'єднуються між собою. Такі сережки з медичного золота красиво виглядають і доступні за ціною.

Сережки з перлами

Красиво і стильно виглядають як святкові сережки-підвіски, так і мініатюрні "гвоздики" з перлинами. Такі сережки завжди будуть користуватися попитом незалежно від трендів.

У 2021 році в моді сережки з чорними і рожевими перлами. Чорний колір надає образу елегантності, а рожевий додає ніжності. Часто перли використовують у масивних прикрасах з химерною формою.

Тренд багатошаровості

Багатошаровість - актуальна тенденція в прикрасах. На піку моди елегантні сережки зі складною конструкцією.

У їх форми безліч варіацій: кільцеподібні, з ланцюжками, підвісками у вигляді камінчиків.

Оскільки багатошаровість у прикрасах чудово поєднується з будь-яким стилем, кожна модниця зможе підібрати для себе підходящий варіант.

Після того, як ви визначилися, які прикраси вам подобаються, треба розуміти, як їх краще носити. Є два основних напрямки в стилі. Перше - щоб сережки гармонійно вписувалися в образ, доповнюючи його. Друге - зіграти на контрасті, вибравши прикраси, які виділяються із загального стилю кольором або формою. Такий варіант підійде для побачень, свят або для того, щоб привернути увагу в повсякденному житті.

Озброївшись порадами щодо трендів нового сезону, ви зможете легко підібрати актуальні сережки за усіма модними правилами і зробити свій образ стильним.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу