ukenru
mkhp-peredav-84-komplekti-litnoyi-viyskovoyi-formi-dlya-potreb-zsu

МХП передав 84 комплекти літньої військової форми для потреб ЗСУ

 • 145889 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Благодійний Фонд «МХП — Громаді» передав 84 комплекти літньої військової форми для потреб Збройних Сил України, передає УНН.

Деталі

Відповідну допомогу Фонд передав спільно з партнерами з IT-компанії SPD-Ukraine. Літню військову форму отримав один з підрозділів, що боронить українську землю на Ізюмському напрямку.

У Фонді розповіли, що обирали постачальника одягу з особливою прискіпливістю. І обрали того, хто виготовляє речі відповідно до державних стандартів та згідно з сертифікатами якості.

Також для однієї з бригад закупили бензопили разом із набором комплектуючих. Вони слугуватимуть для облаштування та укріплення позицій. Зокрема інструменти стануть у пригоді під час заготівлі матеріалу для укріплення шанців, перекриття щілин, бліндажів та інших робіт.

«Оскільки деревина в лісосмугах, де можуть дислокуватися наші хлопці, є основним будівельним матеріалом, то бензопили полегшать роботу для й так натруджених і втомлених рук наших захисників», — прокоментувала представниця Фонду.

Там нагадали, що сьогодні, в умовах воєнного стану, громадські організації з європейських країн готові надавати гуманітарну допомогу для українців. Своєю чергою фонд «МХП — Громаді» може стати надійним партнером у такій співпраці і бути гарантом її використання за призначенням.

Нагадаємо

Наприкінці квітня тероборона Гайсинського району Вінниччини отримала від компанії МХП 16 мобільних пристроїв для облаштування постів візуального спостереження протиповітряної оборони.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство