ukenru
minyust-ssha-pereviryaye-informatsiyu-dzhuliani-yaku-vin-otrimav-v-ukrayini

Мін’юст США перевіряє інформацію Джуліані, яку він отримав в Україні

 • 16248 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Міністерство юстиції США працює з інформацією про начебто причетність Байденів до корупції в Україні, яку надав відомству Руді Джуліані. Це підтвердив голова відомства Вільям Барр. Про це повідомляє УНН з посиланням на Голос Америки.

“Мін’юст зобов’язаний тримати відкриті двері для будь-кого, хто хоче нам надати інформацію, яка на їхній погляд є важливою. Але як я вже казав, ми маємо при всій повазі бути дуже обережними з будь-якою інофрмацією, що надходить з України. В Україні є багато поглядів і суперечностей, тож ми не можемо сприймати все на віру. Тому ми прийняли це до розгляду, щоб інформацію з України ретельно дослідили в міністерстві”, - повідомив Вільям Барр.

Напередодні голова юридичного комітету Сенату США республіканець Ліндсі Ґрем заявив, що інформацію, яку отримав Джуліані, слід уважно дослідити, оскільки вона “може виявитись російською пропагандою”.

Нагадаємо, в кінці 2019 року Руді Джуліані вирушив до Києва, де зустрівся з українськими посадовцями, в тому числі з колишніми генпрокурорами Юрієм Луценком та Віктором Шокіним.

Українські Національні Новини

Новини Світу