minoboroni-povernuli-mayzhe-96-ga-zemel-yakimi-nezakonno-rozporyadilasya-khmelnitska-miska-rada

Міноборони повернули майже 96 га земель, якими незаконно розпорядилася Хмельницька міськрада

 • 1038013 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. У Хмельницькій області спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону повернула Міністерству оборони майже 96 га земель, якими незаконно розпорядилася міська рада. Їх вартість складає понад 707 мільйонів гривень, інформує УНН з посиланням на сайт Офісу Генпрокурора України.

Деталі

Прокурори в суді довели, що землі колишнього полігону за межами села Копистин Хмельницької області підлягають поверненню державі. Їх виділили Міністерству оборони України для подальшої безоплатної передачі військовослужбовцям Хмельницького гарнізону.

Однак, як зазначають прокурори, Хмельницька міська рада не виконала цих зобов’язань, натомість частину ділянок роздала у власність громадянам, які надалі її приватизували.

Цитата

"Враховуючи це, спеціалізована прокуратура звернулася до суду та упродовж тривалих судових процесів витребувала на користь оборонного відомства 96 га земель", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

Київська міська прокуратура повідомила, що оголосила про підозру директору приватної фірми, яка поставляла неякісний формений одяг для ЗСУ на понад 35 мільйонів гривень.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Великій Британії затримали російських шпигунів

     • 1433185 переглядiв