ukenru
minkult-podav-kandidaturi-predstavnikiv-vid-ukrayini-do-radi-pravlinnya-eurimages

Мінкульт подав кандидатури представників від України до Ради правління Eurimages

 • 21924 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Міністерство культури, молоді та спорту подало кандидатури Володимира Яценка та Сергія Зленка для призначення відповідно представником та заступником представника України у Раді правління Европейского фонду підтримки спільного виробництва та розповсюдження художніх кінематографічних та аудіовізуальних творів Eurimages. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал міністра Володимира Бородянського.

"Відповідно до листа Міністерства закордонних справ України щодо приєднання України до Европейского фонду підтримки спільного виробництва та розповсюдження художніх кінематографічних та аудіовізуальних творів (Eurimages) МКМС подало кандидатури Володимира Яценка та Сергія Зленка для призначення відповідно представником та заступником представника України у Раді правління фонду", йдеться у повідомленні.

Володимир Яценко – український кінопродюсер, колишній голова Громадської ради при Держкіно.

Сергій Зленко – директор кінотеатрів у Києві, заступник голови Ради з державної підтримки кінематографії.

Нагадаємо, парламентарі 19 грудня 2019 року ухвалили законопроект про приєднання України до Європейського фонду підтримки спільного виробництва та розповсюдження художніх кінематографічних та аудіовізуальних творів Eurimages. Відповідне рішення підтримали 326 народних депутатів.

Українські Національні Новини

Політика