mikheil-saakashvili-zaprovadzhuye-programu-dopomogi-ukrayinskim-dityam-yaki-postrazhdali-vid-rosiyskoyi-agresiyi

Міхеіл Саакашвілі запроваджує програму допомоги українським дітям, які постраждали від російської агресії 

 • 519913 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Експрезидент Грузії Михайло Саакашвілі, започаткував програму з надання допомоги дітям, які перебувають на окупованих територіях України або стали жертвами викрадення, а також дітям загиблих військовослужбовців України, повідомив він на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Ми ... вирішили заснувати міжнародну програму/ініціативу гуманітарної та медичної допомоги дітям, які загубилися або перебувають на окупованих територіях України, жертвам викрадень, дітям убитих українських солдатів. Мінімум 15 тисяч таких українських дітей викрадено з окупованих територій України, насильно усиновлено у сім'ях країни-окупанта, а також перебувають у будинках для безпритульних дітей. Ця війна забрала життя вже 535 дітей, багато дітей втратили батьків, але їх шукають родичі та Україна як держава", - написав Саакашвілі.

Деталі

Він додав, що попри свій тяжкий стан здоровʼя, він переживає трагедію дітей, як батько і як громадянин України. 

“Прошу всіх моїх прихильників у росії, Україні, Грузії – приєднатися до цієї справи, допомогти нам зібрати інформацію та вивезти дітей. У нас буде власний Youtube канал, де оперативно повідомлятимемо нову інформацію. Ініціатива почне працювати з 2 серпня”, - заявив Саакашвілі.

Нагадаємо

Грузія, ймовірно, піддасть сумніву висновки обстеження польськими лікарями у Тбілісі колишнього президента країни Михайла Саакашвілі, яке пройшло на у середині липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штати уважно стежать за справою Саакашвілі – Держдеп

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі