mi-ne-ruynuyemo-infrastrukturu-mi-ruynuyemo-plani-voroga-gumenyuk-zrobila-zayavu-pislya-poshkodzhennya-mostu-do-krimu

"Ми не руйнуємо інфраструктуру, ми руйнуємо плани ворога": Гуменюк зробила заяву після пошкодження мосту до Криму

 • 1184627 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. На тлі пошкодження Чонгарському мосту до Криму у Силах оборони Півдня заявили, що дії українських військових спрямовані на те, аби зруйнувати ворожі плани, а не інфраструктуру. Про це у четвер заявила в ефірі телемарафону речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, пише УНН.

Цитата

"Ми вже говорили дійсно про те, що сезон бавовни буде, сезон взагалі буде гарячим, як в принципі і стало для Криму цієї пори року, як правило, вони розраховують на курортний сезон, просто курортники будуть тіршки інші. А наразі ми продовжуємо працювати, усе, в принципі, просувається за тим планом, про який ми одразу говорили", - сказала Гуменюк.

Вона додала, що "дуже важливо послабити ворога, дуже важливо позбавити його можливостей поповнювати свої ресурси, дуже важливо не дати йому змоги дуже швидко оговтатися і отримати нові поповнення". "І в принципі все якраз в цей план і вкладається", - зазначила Гуменюк.

"Ще за часів, коли формувалося звільнення правого берега, ми говорили, що ми пам'ятаємо про те, що працюємо над визволенням України. Ми не руйнуємо інфраструктуру, ми руйнуємо плани ворога. Руйнуємо те, що не дозволить потім в такому стані ворогу бути проти нас. Тобто зараз логістика буде підірвана, можливості поповнювати її будуть мінімізовані. І це має вплинути не тільки на моральний стан ворога, але й на фізичний та матеріальний зокрема", - додала Гуменюк.

Нагадаємо

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, коментуючи ранкові події, зокрема, удар по Чонгарському мосту, сказав, що "можна лише коментувати, що далі буде".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Внаслідок торнадо у Техасі загинули 4 людини

     • 1006929 переглядiв

    В Україні не виявлено випадків та підозр на холеру – МОЗ

     • 821541 переглядiв