meta-rf-dosiahty-totalnoho-blekautu-v-ukraini-halushchenko

Мета рф досягти тотального блекауту в Україні – Галущенко

 • 20094 переглядiв

Мета Росії - досягти повного відключення електроенергії в Україні шляхом масованих атак на енергетичну систему, але вони ще не досягли цього, оскільки система працює стабільно, незважаючи на значні пошкодження.

На сьогодні мета російських окупантів досягти тотального блекауту в Україні, проте вони цього не досягли. Енергетична система працює стабільно. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Зараз відбуваються наймасштабніші атаки на енергосистему. 22 березня була насправді найбільша атака за весь період великої агресії й вплив дуже суттєвий. Кожен день й кожну ніч вони атакують й вплив тих атак відповідно збільшується в негативному сенсі цього слова. Але ключовим є те, що система працює стабільно. Тобто на сьогодні мета яка очевидно є перед ворогом – це досягти тотального блекауту в країні, вони її не досягли

- сказав Галущенко. 

Через російський обстріл 22 березня ДТЕК втратив половину генерації електроенергії - гендиректор Yasno24.03.24, 19:16

Окрім того, він зазначив, що у Харкові  найскладніша ситуація.

Там застосовуються графіки щодо обмеження постачання. Потрібно розуміти, що на жаль терористи мають можливість у зв'язку з близькістю до кордону застосовувати різні види зброї у великій кількості й відповідно це має вплив на енергосистему міста й област

- розповів Галущенко.

Доповнення

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомляв, що під час масованої атаки 11 квітня на критичну інфраструктуру армія рф цілила по енергетичних об'єктах, зокрема теплоелектростанціях. 

Популярні

Новини по темі

Мета рф досягти тотального блекауту в Україні – Галущенко

 • 20094 переглядiв