ukenru
mer-konotopa-na-zasidanni-miskradi-obliv-slugu-narodu-kachuru-vodoyu

Мер Конотопа на засіданні міськради облив “слугу народу” Качуру водою

 • 24240 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. На засіданні міської ради мер Конотопа Артем Семеніхін облив водою народного депутата від "Слуги народу" Олександра Качуру. Це журналісту УНН підтвердив сам Качура.

Цитата:

“Мене обурює ситуація. Він прийшов, облив мене брудною водою та закрився охороною, це точно якось не по-народному. Точно не народний мер він… Клоун”, - заявив Качура.

Деталі

У своєму Telegram-каналі нардеп поширив повідомлення, що наразі нібито порушено кримінальну справу за статтею про перешкоджання роботі народного депутата.

Як уточнив Качура в ефірі одного з телеканалів, він приїхав до Конотопа з робочим візитом та порушив питання питної води й стану місцевих доріг.

Нардеп прийшов на сесію міськради з питаннями до мера Конотопа, чому в місті закриваються підприємства. Також "слуга народу" приніс з собою пляшку каламутної води і повідомив, що набрав її з-під крана в Конотопі.

Після цього Семініхін схопив пляшку води та заявив, що "депутат перегрівся", і запропонував йому "витвережуватися конотопською водичкою". Після цього він почав виливати воду пляшки на парламентаря. Опонентів ледве розняли.

Своєю чергою мер Конотопа Семініхін заявив в ефірі одного з телеканалів, що причиною таких дій є нібито погрози для "вчинення незаконних дій". Він зазначив, що має "скріншоти переписок та спілкування з ним".

Нагадаємо

31 липня голова наглядової ради “Укроборонпрома” Тимофій Милованов побився з колишнім секретарем РНБО Олександром Данилюком на дні народженні останнього. Приводом для конфлікту стала суперечка щодо законності рішення про недопуск Данилюка до держслужби.

Українські Національні Новини

Політика