mayzhe-piv-sotni-zhiteliv-slovyanska-evakuyuvali-do-frantsiyi

Майже пів сотні жителів Слов'янська евакуювали до Франції

 • 443439 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. До французької Ніцци було евакуйовано 48 жителів Слов'янської громади Донецької області. Їх на пів року забезпечать житлом, харчуванням, нададуть матеріальну допомогу. Про це повідомив керівник Слов'янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях в Facebook, інформує УНН.

Цитата

«З Києва до Ніцци вирушив автобус із жителями Слов'янської громади. Групу збирали два місяці, і ось зиму на Лазурному узбережжі проведуть 48 слов'янців. Їх на шість місяців забезпечать житлом, харчуванням, видадуть матеріальну допомогу», - написав чиновник.

Деталі

«Дякую всім, хто допомагає Слов'янську! Сподіваємось, співпраця продовжиться, і ми зможемо відправити до Франції ще одну групу наших земляків», - додав Лях.

Доповнення 

Темпи евакуації з небезпечних та тимчасово окупованих регіонів в Україні збільшуються напередодні зими - вже виїхали понад 115 тисяч українців.

Жителі деокупованого Ізюма Харківської області, які через війну залишилися без дому, можуть на зиму безкоштовно евакуюватися в інші регіони.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном

    Популярні

    Новини по темі

    Майже пів сотні жителів Слов'янська евакуювали до Франції

     • 443439 переглядiв

    У Київській області працюють сили ППО

     • 141106 переглядiв

    Запоріжжя вночі зазнало ворожого ракетного удару - голова ОВА

     • 128759 переглядiв