mayzhe-90-zruynovano-okupantami-mayna-na-luganschini-u-syevyerodonetskomu-rayoni

Майже 90% зруйнованого окупантами майна на Луганщині - у Сєвєродонецькому районі

 • 631777 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Майже 90% повідомлень про руйнування росіянами майна в Луганські області надходять від жителів Сєвєродонецького району. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Цитата

“Громадянами області подано вже 39747 інформаційних повідомлень про пошкоджене/знищене нерухоме майно. Із них 35614 – від жителів Сєвєродонецького району. Це 89,6 % від загальної кількості повідомлень, що надійшли”, - написав Лисогор у Telegram.

За його словами, від мешканців інших районів було прийнято трохи більше 10 % таких повідомлень.

Військовими адміністраціями територіальних громад опрацьовано 34840 заяв. Із них дані, вказані громадянами в 26988 повідомленням, внесені до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації.

Доповнення

Наявність даних у Державному реєстрі майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, дає можливість власнику отримати допомогу на його відновлення, компенсацію чи відшкодування. Подати повідомлення можна через засоби Єдиного державного вебпорталу електронних послуг у мобільному додатку Порталу Дія або через адміністратора центру надання адміністративних послуг чи нотаріуса.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог обстріляв Запорізьку область - в ОВА показали наслідки

     • 823779 переглядiв