ukenru
marshrutka-na-smert-zbila-zhinku-pishokhoda-u-kiyevi

Маршрутка на смерть збила жінку-пішохода у Києві

 • 11923 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. В Оболонському районі Києва маршрутка переїхала жінку на пішохідному переході. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у м.Києві, передає УНН.

"Вчора близько 20:00 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на перетині проспектів Степана Бендери та Оболонського, автобус смертельно травмував жінку", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що маршрутний транспорт повертав вправо зі сторони Московського мосту у напрямку Оболонського проспекту та на пішохідному переході збив жінку. За поясненнями водія, він не помітив пішохода. Від отриманих травм місцева жителька померла на місці аварії. Під час автопригоди у салоні автобусу знаходилися два пасажири, які не постраждали.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідчі призначають судові експертизи, а також вилучають відеозаписи із камер спостереження для встановлення обставин та механізму автопригоди.

Нагадаємо, вчора вранці на трасі "Кілія-Струмок" зіштовхнулися маршрутка "Кілія-Одеса" і вантажний мікроавтобус, є загиблий і тяжко поранені.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП