mamkyni-brekhuny-v-arma-zaiavyly-shcho-ne-yizdiat-na-mashynakh-z-nomeramy-prykryttia-ale-ye-niuans

Мамкині брехуни. В АРМА заявили, що не їздять на машинах з номерами прикриття, але є нюанс (відео)

 • 87183 переглядiв

В АРМА заявили, що не їздять на машинах з номерами прикриття, але є нюанс.

Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА) стверджує, що співробітники не користуються автомобілями з номерами прикриття під час роботи. Проте, як це буває часто, слова і реальність можуть різнитися, пише УНН.

Контекст

Раніше стало відомо, що працівники АРМА приїжджали на огляд активів ТРЦ "Гулівер" на BMW Х5 сірого кольору з номерним знаком КА1614РТ. Як виявилося, такий номер не зареєстровано в базах МВС, що вказує на те, що армівці використовували номери прикриття.

У відповідь на запит УНН в АРМА заявили, що такого ніколи не було.

"Під час виконання службових обов’язків співробітниками АРМА не використовуються транспортні засоби з номерними знаками, не передбаченими чинним законодавством України. Це стосується і так званих "номерів прикриття" - терміну, значення якого відсутнє в правовому полі, але який згадується у вашому запиті", - стверджує АРМА у відповідь на запит УНН.

Окрім того, в АРМА попросили УНН використовувати при підготовці матеріалів перевірені джерела, які надають достовірну інформацію. Тим самим натякаючи, що журналісти УНН використовують не перевірені джерела.

Тому ми публікуємо відео, які є в розпорядженні УНН і підтверджують те, що працівники АРМА приїхали оглядати активи столичного ТРЦ саме на вказаному вище автомобілі і саме з такими номерами.

Зокрема, на автомобілі з неіснуючими номерами приїхали начальник Центрального міжрегіонального територіального управління АРМА Микола Пожидаєв та його колега Єгор Березницький. Відповідно до поданої декларації, Пожидаєв має у власності автомобіль BMW X5 2016 року.

Така поведінка співробітників АРМА викликає багато запитань, адже використання номерів прикриття дозволене лише оперативним підрозділам правоохоронних органів, до яких Агентство з розшуку і менеджменту активів точно не належить. Ще більше запитань виникає через те, що в АРМА намагаються ввести в оману журналістів.

Можна припустити, що очільниця агентства Олена Дума, яка називає себе "мамою АРМА", не вслідкувала, і її підлеглі "детективи" поїхали розшукувати "Гулівер" на авто з номерами прикриття без її дозволу. Яка ж вона "мама АРМА" після цього?

Звісно, АРМА може скільки завгодно заявляти про свою прозорість, але факти говорять самі за себе. Використання номерів прикриття виглядає, як спроба діяти приховано, що аж ніяк не свідчить про прозорість та відкритість їхньої роботи. Виникає логічне запитання: навіщо агентству, яке повинно працювати в межах закону, такі хитрощі? Чи це просто "невинне" непорозуміння, чи свідома спроба приховати свою діяльність?

Нагадаємо

Очільниця АРМА Олена Дума повідомляла про те, що співробітники агентства ретельно оглядали БФК "Гулівер". Однак, на відео, яке вона опублікувала у себе в тг-каналі, видно, як група чоловіків прогулюються з одного офісу в інший і милуються краєвидом з вікна столичного комплексу.

Лілія Подоляк

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    Прем'єр Індії Моді відвідає Україну - МЗС

     • 33788 переглядiв

    Укрпошта випускає марку "Все буде UA!" до Дня Незалежності

     • 12554 переглядiв

    Курс валют на 19 серпня: долар відновив зростання

     • 23592 переглядiв