ukenru
maksymum-uvahy-zaraz-kharkovu-enerhetychnii-sytuatsii-pidtrymtsi-liudei-ta-biznesiv-zelenskyi

"Максимум уваги зараз Харкову: енергетичній ситуації, підтримці людей та бізнесів" - Зеленський

 • 29155 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що зараз максимальна увага приділяється енергетичній ситуації, підтримці людей та бізнесу в Харкові та області, а також зусиллям, спрямованим на посилення протиповітряної оборони в регіоні.

Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні заявив, що зараз максимум уваги приділяється Харкову: енергетичній ситуації, підтримці людей, бізнесів у місті та області. Україна працює з партнерами, щоб зміцнити ППО в регіоні, передає УНН.

Максимум уваги зараз Харкову: енергетичній ситуації, підтримці людей, бізнесів у місті та області. Максимум протидії російським планам щодо Харкова. Ми працюємо з партнерами, щоб зміцнити ППО. Провів сьогодні Ставку, де тематика Харкова та області була основною. Доповідали і Головком, і командувач Повітряних сил. Звичайно, увага всім іншим напрямкам захисту нашої держави та людей.

 - сказав Зеленський.

Деталі

Він додав, що також провів нараду з урядовцями та командою Офісу щодо можливостей підтримати зараз Харків, інші міста й громади області.

Підтримати соціально, підтримати економічно. Я чекаю детальних та оперативних пропозицій від урядовців. Була сьогодні доповідь щодо нашої можливості скоротити дефіцит електрики в Харкові та щодо стану всієї енергетичної системи. Дякую всім нашим енергетикам, кожній ремонтній бригаді. Всі, хто відновлює систему, мережі, нормальне забезпечення людей, справжні молодці. Я вдячний кожному.

- додав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський у понеділок повідомив, що провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де обговорили захист обʼєктів енергетики на Харківщини та можливість зміцнити сили протиповітряної оборони в регіоні.