maizhe-piat-soten-mist-ta-sil-zalyshaiutsia-znestrumlenymy-cherez-nehodu-dsns

Майже п’ять сотень міст та сіл залишаються знеструмленими через негоду – ДСНС

 • 24910 переглядiв

Негода залишила без електрики 469 населених пунктів у 13 областях України, але заборони на рух дорогами були зняті. Державна служба з надзвичайних ситуацій допомогла відбуксирувати понад 1900 транспортних засобів та надала допомогу понад 4000 людям.

Майже п’ять сотень населених пунктів у 13 регіонах України досі залишаються знеструмленими через негоду. Водночас ситуація на дорогах покращилась. Нині усі заборони руху транспорту, що діяли на автошляхах через несприятливі погодні умови зняті. Про це повідомили у ДСНС України, пише УНН.

Станом на 17 годину 29 листопада:  проїзд на дорогах загального користування забезпечено та знято всі заборони руху транспорту на всіх автодорогах;  знеструмленими залишаються 469 населених пунктів у 13 областях; порушень залізничного сполучення немає.

– розповіли про ситуацію із ліквідацією наслідків негоди у ДСНС.

Деталі

У пресслужбі рятувальників відзначили, що із початку доби, 29 листопада, до їхг+ньої служби по допомогу з буксирування транспорту звернулись 66 разів. Випадки із блокуванням автівок у снігових заметів зафіксували у 12 областях України. Загалом від початку негоди 26 листопада рятувальники допомогли відбуксирувати 1 918 транспортних засобів. Зокрема, 33 автобуси та 33 карети швидкої допомоги.

Крім того, працівники ДСНС прибрали 178 дерев, що були повалені стихією. Та надали допомогу понад 4 тисячам людей, 240 із них це були діти.

Додатково

Через снігопади та сильний вітер в Україні загинули 12 людей, та ще 23 зазнали травмувань. Серед постраждалих є й діти. Про це ранком  29 листопада повідомив голова МВС Ігор Клименко.

Тетяна Салганік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Син кадирова отримав звання почесного громадянина Донецька

     • 26379 переглядiв

    Суд залишив Павла Лебедя під домашнім арештом до кінця січня

     • 31328 переглядiв