lukashenko-vidpravyv-v-rf-pidrozdily-raketnykh-viisk-i-artylerii-shcho-vidomo

лукашенко відправив в рф підрозділи ракетних військ і артилерії: що відомо

 • 14988 переглядiв

білорусь направила підрозділи ракетних військ і артилерії до росії для "відпрацювання бойового застосування". Планується проведення контрольних занять з управління ракетними ударами та бойовими пусками.

білорусь відправила підрозділи ракетних військ і артилерії своїх збройних сил у росію для "відпрацювання питань бойового застосування". Про це повідомили в міноборони білорусь, передає УНН

Розрахунки підрозділів ракетних військ і артилерії збройних сил республіки білорусь відбувають на полігон російської Федерації для відпрацювання питань бойового застосування

- йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, нібито буде проведено контрольне заняття з управління ракетними ударами з бойовими пусками з ракетних комплексів і реактивних систем залпового вогню, що перебувають на озброєнні збройних сил білорусь. 

Нагадаємо 

лукашенко виступив з твердженням, що 9 серпня ППО збила кілька цілей, імовірно дронів, над територією білорусі. За його словами, вони прилетіли з України, але доказів не надав.

Міністр оборони рб віктор хренін після цього заявив, що у білорусі посилюють угруповання військ у районах поблизу кордону з Україною, відправляючи у тому числі "Іскандери" та РСЗВ.

​​У Державній прикордонній службі не виключають, що білорусь, скоріше за все, буде вимушена здійснювати переміщення техніки, особового складу для того, щоб створити картинку, що це відбувається. Скоріше за все, якщо це відбуватиметься або відбувається, то проходить вглиб території білорусі. 

Популярні

Новини по темі