ukenru
london-rozshiriv-sanktsiyi-na-medvedchuka-ta-mayzhe-200-prikhilnikiv-l-dnr

Лондон розширив санкції на Медведчука та майже 200 прихильників “Л/ДНР”

 • 109366 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Велика Британія запровадила санкції проти нардепа Віктора Медведчука, що тісно пов’язаний з президентом рф володимиром путіним, а також проти ще 178 осіб, що підтримують тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей та причетні до звірств в Україні. Про це йдеться у офіційному повідомленні міністерства закордонних справ Сполученого Королівства, пише УНН.

Деталі

Медведчуку, як і іншим фігурантам списку, заборонять в’їзд на територію Сполученого Королівства, а також заморозять активи, що там зберігаються. Санкції проти 178 осіб запровадили після повідомлень про ракетні обстріли цивільних осіб російськими військовими на сході України.

Під обмеження потрапили так званий прем’єр-міністр так званої “ДНР” Олександр Ананченко та так званий голова уряду так званої “ЛНР” Сергій Козлов. Крім них під приціл британських санкцій потрапили члени сімей російських олігархів, а саме: Павло Єзубов, двоюрідний брат Олега Дерипаски, Нігіна Заїрова, виконавчий помічник Михайла Фрідмана.

Загалом уряд Британії запровадив санкції проти 206 осіб, у тому числі 178 сепаратистів, шести олігархів, наближених та службовців, а також ще 22 осіб.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого до підсанкційного списку Сполученого Королівства увійшло понад 1400 осіб і підприємств, у тому числі понад 100 олігархів і членів сімей, йдеться на сайті міністерства закордонних справ Великої Британії.

Раніше

Велика Британія ввела санкції проти доньок російського диктатора володимира путіна.

Українські Національні Новини

Політика