litak-iz-radioaktyvnym-vantazhem-zdiisnyv-ekstrenu-posadku-v-moskvi

Літак із радіоактивним вантажем здійснив екстрену посадку в москві

 • 33751 переглядiв

Пасажирський літак авіакомпанії Utair, що перевозив радіоактивний вантаж, здійснив екстрену посадку в москві через несправність шасі. На борту перебували 104 пасажири та 5 членів екіпажу.

Пасажирський літак, авіакомпанії Utair із радіоактивними речовинами на борту, який слідував рейсом Ханти-Мансійськ – москва, здійснив аварійну посадку в столиці рф. За попередньою інформацією, у лайнера виникла несправність шасі. Про це повідомляє УНН із посиланням на Deutsche Welle.

Літак авіакомпанії Utair зі 104 пасажирами на борту подав сигнал лиха про несправність шасі сьогодні близько першої години ночі. (…) На борту перебувало 19 кілограмів радіоактивної речовини, яка належить до категорії небезпечних вантажів

- ідеться у повідомленні. 

На борту літака, який вилетів із Ханти-Мансійська, згідно з інформацією Telegram-каналів Shot і Baza, перебували 104 пасажири і п'ять членів екіпажу. Аварійну посадку, як вказується, літак здійснив в аеропорту "Внуково".

Як згадують у росЗМІ, це не перший випадок за останній час, коли літаки російських авіакомпаній здійснюють аварійну посадку через технічну несправність. Наприклад раніше, пасажирський літак "ІрАеро", що прямував із Талакана в Іркутськ, екстрено змінив курс і повернувся в аеропорт вильоту - на борту лайнера було 106 осіб.

Нагадаємо

Американський винищувач F-16 розбився під час навчань у Південній Кореї. Про це повідомляє південнокорейське інформаційне агентство Yonhap News Agency.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві уламок ракети пошкодив дах житлового будинку

Ігор Тележніков

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

У промзоні Феодосії "бавовна": що відомо

 • 104724 переглядiв

На островах Тонга стався землетрус магнітудою понад 6 балів

 • 37079 переглядiв

НАЗК відкрило реєстр декларацій

 • 38084 переглядiв

Уночі 18 "шахедів" збили на півдні, два з них - на Одещині

 • 37293 переглядiв

Харківщина зазнала авіаударів російської авіації, без жертв

 • 36739 переглядiв