limano-kupyanskiy-napryam-zaznav-655-artileriyskikh-vorozhikh-udariv-za-dobu

На Лимано-Куп’янському напрямку ворог завдав 655 артилерійських ударів за добу

 • 287357 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Лимано-Куп’янський напрям є лідером за артилерійськими ударами. На цьому напрямку відбулося 9 зіткнень минулої доби, повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі всеукраїнського телемарафону, пише УНН.

Деталі

Росіяни намагаються наступати на Лимано – Купянському напрямку. За цю добу окупанти нанесли 655 артилерійських ударів по позиціям наших військових, здійснили вісім авіанальотів.

"Відбулося 9 бойових зіткнень з ворогом. В результаті 29 окупантів знищено, 87 поранено з іншими, знищено три БМП-2, 240-мм самохідний міномет "Тюльпан", безпілотник, польовий склад з боєприпасами та три одиниці авттехніки", - повідомив Череватий.

Доповнення

російські війська зосереджують основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

На Бахмутському напрямку ворог збільшує опір. Окупанти 650 разів обстріляв позиції український військових. Також здійснили 4 авіанальоти. Загалом за добу відбулося 2 боєзіткнення. За час наступу звільнили 37 кв. км території.

За тиждень звільнено 2 кв. км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони мали успіх на напрямку Мала Токмачка, Роботине, на півдні звільнено 204,7 кв. км – Маляр

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Угорщина знову відкладає ратифікацію заявки Швеції до НАТО

     • 361170 переглядiв