kyivshchyna-peredala-zakhysnykam-tekhniku-dlia-oblashtuvannia-fortyfikatsii-ta-drony

Київщина передала захисникам техніку для облаштування фортифікацій та дрони

 • 20433 переглядiв

Київська ОВА передала 72-й бригаді 4 міні-екскаватори для облаштування оборонних позицій. Також військовим надано 50 FPV-дронів, автівку та виділено 32 млн грн на РЕБ, зв'язок і дрони.

Київщина передала захисникам техніку для облаштування фортифікацій та дрони. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

"Днями разом з громадою Броварів передали захисникам із 72 бригади ім. Чорних Запорожців 4 міні-екскаватори. Придбали їх коштом міського бюджету. Захисники із нашої підшефної бригади воюють з російським окупантом на одному з дуже гарячих напрямків. Потреба у спецтехніці вкрай велика. Це дозволяє максимально швидко облаштовувати оборонні позиції та будівництво фортифікацій. Техніка сучасна та маневрена – переконався особисто", – зазначив начальник Київської ОВА.

Декілька таких міні-екскаваторів вже допомагають бійцям із 72-ї бригади. Їх придбав відповідальний бізнес – VIDI та Ринок Столичний. Ще 9 міні-екскаваторів найближчим часом передасть громада Вишневого.

"Раніше з обласного бюджету ми виділили для бійців цієї бригади 32 млн грн на придбання комплексів РЕБ, засобів зв’язку та дронів різного типу", – додав начальник Київської ОВА.

Громада Броварів також передала військовим із 136 батальйону ТРО 50 FPV-дронів. Бійцям-спецпризначенцям – автівку.

Кравченко подякував громадам та відповідальному бізнесу за постійну підтримку військових. 

"Вдячний нашим військовим, які боронять країну та дають гідну відсіч російському окупанту!" – сказав начальник Київської ОВА. 

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі

Ситуація на Сумщині: росіяни здійснили 18 обстрілів

 • 21862 переглядiв

Ворог обстріляв Херсонщину: серед постраждалих є дитина

 • 20894 переглядiв