kupyansk-ta-rayon-i-nadali-pid-udarom-voroga-v-ova-pokazali-naslidki-novikh-obstriliv

Куп'янськ та район і надалі під ударом ворога: в ОВА показали наслідки нових обстрілів

 • 295779 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Російські окупанти минулої доби обстріляли щонайменше три райони Харківської області, у Куп'янську та районі є пошкодження. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Минулої доби російські окупанти обстріляли щонайменше 17 прикордонних населених пунктів Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області", - написав голова ОВА.

Зокрема, під ударами ворога були Куп'янськ, Липці, Стрілеча, Огірцеве, Табаївка та інші міста і села Харківщини.

"Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено 5-поверховий житловий будинок та приватне домоволодіння. Також зруйновані господарчі споруди. З мінометів та іншого озброєння ворог обстрілював смт Дворічна Куп'янського району. Пошкоджено житловий будинок та господарчі споруди. На щастя, постраждалих від обстрілів за добу не було", - повідомив Синєгубов.

На лінії зіткнення, з його слів, продовжуються бої. "Ворог намагався вести наступальні дії в районі села Синьківка Куп'янського району, але отримав відсіч та успіху не мав", - зазначив голова ОВА.

Доповнення

За даними Генштабу, протягом минулої доби противник завдав 2 ракетних та 23 авіаційних удари, здійснив 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ранкова "бавовна" в окупантів на Запоріжжі: показали фото

     • 789157 переглядiв

    У парламенті Австрії очікують виступ Зеленського у четвер

     • 496214 переглядiв

    У Мелітополі пролунало декілька вибухів - мер

     • 1202961 переглядiв