ukenru
krikliy-vikonav-obitsyanku-zapustiti-yediniy-elektronniy-kvitok

Криклій виконав обіцянку запустити єдиний електронний квиток

 • 11206 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Міністр інфраструктури Владислав Криклій виконав обіцянку щодо запуску єдиного електронного квитка для залізниці та метро. Про це свідчать дані аналітиків порталу "Слово і Діло", передає УНН.

Так, 2 червня 2020 року Криклій заявив, що "скоро" відбудеться запуск єдиного електронного квитка для залізниці та метро.

"Враховуючи те, що у вересні 2020 року відбувся запуск єдиного електронного квитка для залізниці та метро, обіцянка отримала статус "виконано", - пишуть аналітики.

Сама постанова про реалізацію експериментального проекту щодо впровадження послуги з оформлення єдиного електронного квитка датована 29 липня. Проект планується реалізувати до 30 червня 2021 року, він передбачає запровадження єдиного електронного квитка на транспортному порталі електронних послуг e-transport.gov.ua.

Нагадаємо, міністр Криклій запустив єдиний електроний квиток SmartTicket 22 вересня. Нині він вже функціонує для потягів далекого сполучення і міського транспорту в столиці.

"У листопаді разом зі SkyUp та Gunsel Lines стартуємо з єдиним е-квитком для авіатранспорту і пасажирських автобусних перевезень, а також приміських поїздів Укрзалізниці. У грудні розпочинаємо співпрацю з Bolt", - уточнив Криклій.

Українські Національні Новини

Політика